Therapeuten

In de praktijk zijn twee therapeuten werkzaam Wiesje Aarts- van der Pol en Karin Oomen.
Wiesje voert al jaren praktijk in Gilze. Vanaf mei 2015 is Karin Oomen werkzaam in Gilze. De praktijk in Gilze kenmerkt zich door de fijne contacten met de huisartsen en anderen verwijzende specialisten. De communicatie tussen huisartsen en andere paramedici zal in de toekomst alleen maar efficiƫnter verlopen door de samenkomst van allen in het Gezondheidscentrum de Flair.

link_HSOBeide therapeuten zijn lid van de beroepsvereniging VvOCM, geregistreerd in het kwaliteitsregister en volgen ieder jaar diverse bij- en link_vvocmnascholingen om kennis te verdiepen en te verbreden. Tevens participeren zij ook beide in intercollegiaal overleg. Daarnaast begeleiden zij ook af en toe stagiaires van de opleiding Oefentherapie Cesar (HU).

Specialisaties
Wiesje is sinds 2012 aangesloten bij het artrose netwerk en sinds 2014 ook bij het netwerk Chronische Pijn. Vanaf 2017 geeft Wiesje ook slaapoefentherapie in de praktijk.

link_artroseKarin is sinds 2012 aangesloten bij het netwerk Hippische Sportoefentherapie en sinds 2015 bij het netwerk Chronische Pijn.